instapost transp.png

Veelgestelde vragen

Kan ik de camper komen bekijken voor ik boek?


Dat is natuurlijk geen probleem. De koffie staat klaar! Wel graag eerst even een afspraak maken. Hiervoor kun je ons bellen, een bericht sturen via het contactformulier of Whatsapp.
Waar laat ik mijn auto achter tijdens mijn campervakantie?


Je kan jouw auto bij ons stallen op een afgesloten terrein. Laat wel jouw autosleutel bij ons achter, zodat wij de auto eventueel kunnen verplaatsen. Het terrein wordt na sluitingstijd volledig afgesloten. Het plaatsen van jouw auto is op eigen risico.
Waar kan ik de camper ophalen?


Onze campers staan op een bedrijventerrein aan de Hoofdstraat 43C-4 in Mierlo-Hout. De camper staat volledig uitgerust voor je klaar en zodra je de camper in ontvangst hebt genomen kan je reis beginnen!
Hoeveel personen mag ik meenemen in de camper?


Onze buscamper heeft voor 4 personen zitplaatsen met gordels, maar voor 2 personen een slaapplek. Dus wil je met 4 op pad dan moet je een extra tentje meenemen. Ben je van plan de Bukhanka te huren, dan kan je met 2 personen op pad.
Vanaf welke leeftijd mag ik een camper besturen?


Vanaf 25 jaar kan je een Gorilla Camper huren en je moet minimaal 3 jaar over een geldig rijbewijs beschikken. Bestuurders jonger dan 25 jaar zijn niet verzekerd. Alle campers zijn geschikt voor rijbewijs B. Na boeking ontvangen wij graag een kopie van jouw rijbewijs.
Mag ik overal met de camper overnachten?


In de meeste Europese landen is het niet toegestaan om in het openbaar te kamperen. Voordelig overnachten kan je het beste doen op camperplaatsen, campings zijn vaak iets duurder. Via de app ‘Campercontact’ kan je heel gemakkelijk een plek vinden gefilterd op jouw wensen. Of gebruik onze campernavigatie in de Adria.
Is bedlinnen inbegrepen bij de prijs?


Nee, wel een comfortabel matras, inclusief 2 dekbedden en 2 hoofdkussens.
Hoe gaat het met de kilometers als ik extra rijd?


Je krijgt bij de reservering 225 kilometer per dag vrij (tenzij anders vermeld). Een losse kilometer kost 35 cent. Zie artikel 2 paragraaf 10 van onze huurvoorwaarden.
Hoe lang gaan de gasflessen mee in de camper?


Onze Adria camper is voorzien van twee gasflessen. Ga ervan uit dat een gastank bij normaal gebruik 4-6 weken meegaat. De gasflessen worden gebruikt voor warm water, koken en evt. verwarming van de camper. De Bukhanka heeft 4 kleine gasbussen aan boord.
Hoe werkt het boeken?


We verhuren onze campers in het midden- en hoogseizoen van zaterdag tot zaterdag. Je kan een reservering plaatsen via ons boekingssysteem. Tijdens het boeken krijg je een totaalprijs te zien, inclusief borg en eigen risico. Wil je liever via persoonlijk contact reserveren dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt ons dan bellen, een bericht sturen via het contactformulier of Whatsapp. Indien mogelijk verhuren we tijdens alle seizoenen met afwijkende huurperiodes. Vraag dit even bij ons na.
Wanneer is mijn reservering definitief?


Je reservering is definitief als wij je aanbetaling hebben ontvangen. Zie artikel 2 paragraaf 6 van onze huurvoorwaarden.
Wat zijn de huurvoorwaarden bij Gorilla Camper?


Via deze link tref je onze huurvoorwaarden aan.
Hoe laat kan ik de camper ophalen en weer terugbrengen?


De camper kan je op zaterdag 16.00 uur ophalen en terugbrengen op zaterdag voor 10.00 uur. Als je specifieke wensen hebt neem dan even contact met ons op. In overleg kunnen eventueel de tijden aanpassen.
Hoe zit het met de verzekering en eventuele pechhulp?


Al onze campers zijn verzekerd. Je betaalt alleen het eigen risico/ borgbedrag. Pech hulp: dat kan via ons of via je eigen verzekering.
Wat moet ik doen bij schade of pech?


Zorg er in eerste instantie voor dat wij op de hoogte worden gesteld. Wij zullen je dan verder helpen met de volgende stappen die moeten worden genomen. In onze huurvoorwaarden tref je meer informatie aan.
Welke landen mogen wij bezoeken met jullie campers?


Alle landen die op de groene kaart (internationaal verzekeringsbewijs) vermeld staan, mogen met de camper worden bezocht, m.u.v. vooraf door de verzekering op de groene kaart aangemerkte risicogebieden. De groene kaart wordt standaard meegeleverd met de camper. De huurovereenkomst is hierin altijd leidend.
Krijgen we nog uitleg over de camper voordat we vertrekken?


Jazeker, je krijgt een uitgebreide uitleg op de dag van vertrek zodat je onbezorgd op reis gaat. Behoefte aan meer informatie? Je krijgt een handboek met informatie over de camper mee. De camper wordt door Gorilla Camper afgeleverd met een volle brandstoftank, 50% volle watertank, lege afvalwatertank en van binnen en van buiten volledig schoon. En zo wensen we de campers ook weer terug te krijgen.
Mag mijn hond mee in de camper?


Honden mogen in de Adria buscamper niet mee, in de Bukhanka op aanvraag.